Дъщерята на Слави Бинев си показа гърдите /снимки/

Дъщерята на Слави Бинев си показа гърдите /снимки/ Бившото "златно момиче" Ели Бинева показа гърдите си. Световната шампионка с ансамбъла по художествена гимнастика засне доста смела фотосесия.
Дъщерята на бившия евродепутат Слави Бинева позира по черен сутиен. Той е дантелен и изяло прозрачен. Това дава изглед на всички към зърната и на двете гърди на бившата гимнастичка. Смелата визия на Бинева се допълва от три тежки синджира на врата, както и от разкъсан чорапогащник.
За новата си фотосесия бившата гимнастичка отново пътува за столицата на модата Милано. Там Ели застана пред апарата на работещия с редица известни марки българин Огнян Конакчийски. Именно той е авторът на смелите фотоси на Бинева.
Отказалата се заради контузия от гимнастиката Ели вече трупа сериозни успехи на модния подиум. Тя постоянно се снима за различни марки и списания. Така в началото на годината стигна и до големия си удар. Бившата грация бе харесана от голяма агенция в Италия и подписа договор с нея. Тогава бе и първото посещение на Бинева в Милано. Тя засне няколко фотосесии, като остана в столицата на модата около месец. Сега пак е там за нови ангажименти.
Дъщерята на бившия евродепутат Слави Бинев прекрати спортната си кариера през лятото на 2019-а. В продължение на няколко години Бинева се бореше с контузии. Чаровната гимнастичка стискаше зъби и даваше всичко от себе си. Ели преодоля тежка травма в глезена, но не успя да се справи с жестоките болки в гръбнака. Нейният баща разкри, че дори операция в чужбина не е помогнала.
След края на спортната си кариера Бинева остана близка с момичетата от ансамбъла и често може да бъде видяна в тяхната компания. Избра да се развива професионално в модата. Не са малко специалистите, които я сравняват като излъчване със световната звезда Кара Делевин. Двете доста си приличат и на външен вид. Самата Ели не крие, че британката е нейният идол в модата. Няма да е изненада, ако в бъдеще я видим да дефилира до своята любимка.
29.07.2021, 09:00 часа
2552 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha