"Левски" /Лом/ започна подготовка за Втора лига

"Левски" /Лом/ започна подготовка за Втора лига С група от 23 играчи наставникът Емил Велев започна подготовка с "Левски 2020" /Лом/.
На първото занимание на новака във Втора лига бе извършен водосвет за здраве и успех. Само двама играчи от стария тим напуснаха клуба. Халфът Николай Николов се прибра в родния "Монтана", а нападателят Рангел Абушев претърпя операция от херния и няма яснота дали ще се завърне в Лом. Юношата на "Левски" /София/ Рачо Рачев /нападател/ и защитникът Ваньо Илиев от Вършец са новите имена за сега.
"Ще държа на себераздаване и абсолютна концентрация, както в тренировките, така и в двубоите. Трябва да сме максимално добре подготвени физически и тактически, защото ни чака тежък сезон. Целта пред отбора на този етап е да се утвърди в професоналния футбол и да радваме феновете с добри игри", заяви Емил Велев.
В неговия екип влиза и Калин Костадинов – Кало. За последно Кало бе треньор на вратарите на "Кариана" /Ерден/. Максим Тодоров ще тренира вратарите от ДЮШ на "Левски 2020" /Лом/. Румил Жотев ще е помощник. Първата проверка е следващата събота у дома срещу "Ботев" /Враца/. Ден по-късно отборът заминава на 10 дневен подготвителен лагер в Тетевен. На 30 юни съперник е "Литекс" /Ловеч/. На 2 юли в Правец е спарингът с "Монтана". "Левски" ще гостува и на столичния "Локомотив". 
20.06.2021, 15:23 часа
1015 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha