Нови чужденци идват на проби в "Левски" /Лом/

Нови чужденци идват на проби в "Левски" /Лом/ "Левски" (Лом) освободи двама от дошлите на проби в отбора чужденци и ще тества други трима в предстоящата контролна среща със съименника си от София.
Мачът е днес от 11.00 часа на терен №2 стадион „Виваком Арена-Георги Аспарухов” в столицата.
От Тетевен, където новакът във Втора лига е на лагер, си тръгнаха аржентинският централен защитник Николас Бараса и нидерландският халф Вапорт. За сънародника на Лионел Меси от крайдунавски клуб казаха, че не могат да го картотекират защото е извън Европейския съюз, раздялата с втория пък е по преценка на старши треньора Емил Велев-Кокала.
Централен защитник от Франция, дясно крило от Нидерландия и централен нападател от Швеция пък ще се опитат да впечатлят наставника на „сините“ от Лом в мача в столичния квартал „Подуене“. Имената им не бяха съобщени, но стана ясно, че те идва на проби. Освен триото спаринга с 9-ия в класирането от миналия сезон в елита ще бъде решаващ и за нидерландския полузащитник Йоран, който също е на проби в "Левски" (Лом), но вече няколко дни тренира с отбора. Двубоят пропускат заради контузии Раиф Мурадов, Кристиян Григоров и Йордан Георгиев.
10.07.2021, 09:20 часа
913 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha