Ексклузивно в BulNews! Полиция блокира блока на Мачката във Враца заради брутален бой в Буркана, карат го в болница /снимки/

Ексклузивно в BulNews! Полиция блокира блока на Мачката във Враца заради брутален бой в Буркана, карат го в болница /снимки/ Преди минути завърши успешно полицейската операция по задържането на врачанския крими герой Стефан Емилов-Мачката, видя ексклузивно агенция BulNews.
Преди близо 3 часа 6 полицейски автомобила блокираха кооперация на ул. „Хаджи Димитър“ в центъра на града. Причината за струпването на толкова униформени бе последната изцепка на Мачката.
Снощи 30-годишният бандит отишъл в местна дискотека, популярна като Буркана, и предизвикал скандал. При опит да бъде озаптен петима охранители брутално го пребили. Състоянието му било толкова тежко, че била извикана линейка, която го закарала в болницата. Въпреки тежкото си състояние, Мачката отказал да бъде настанен за лечение и си тръгнал. Прибрал се в квартирата, в която живее с приятелката си, взел бокс и нож и се върнал в дискотеката. Започнал нов бой, при който има и пострадали охранители.
Още същата нощ била подадена жалба срещу него и днес сутринта полицията отишла да го прибере. Мачката обаче категорично отказал да отвори и заявил, че няма да пусне живо ченге да влезе в апартамента.
По тази причина били мобилизирани значителни полицейски сили, като специализираната операция се ръководеше от шефа на районното управление Илиян Георгиев. Да провери ситуацията дойде и директорът на полицията Цветко Нинов.
След два часа преговори пристигна линейка и двама спешни медици бяха допуснати в квартирата. При прегледа се оказа, че Мачката е в тежко здравословно състояние и се налага спешно да бъде настанен за лечение в болницата. На мястото пристигна и пожарна, която трябваше да окаже съдействие при свалянето на Стефан Емилов, но в крайна сметка с помощта на полицаи той стигна на собствен ход до линейката. Мъжът видимо бе в неадекватно състояние, с голяма рана на главата. По първоначални данни Мачката е с тежко комоцио, получено след нанесения му побой в дискотеката. Едва след стабилизирането на здравословното му състояние, ще бъдат предприети мерки от страна на полицията.
Това не е първото изпълнение на Стефан Емилов. До преди 3 месеца той беше във врачанския затвор, където излежа 4-годишна присъда за нападения с нож и нанесени побои. След излежаването на наказанието си, той отишъл в София, откъдето преди около 2 месеца се връща във Враца. През това време в полицията са регистрирани дребни негови нарушения. До миналия уикенд.
Тогава Мачката пребива сервитьорка в заведението на пл. „Христо Ботев“, популярно като Белия бар. Да я защити пристигнал баща й, който се сбил с него и изпотрошили заведението. За този случай обаче няма официална информация от полицията и не е известно Мачката да е бил задържан.
След снощния бой ситуацията коренно се променя и е време правораздавателните органи във Враца да свършат своята работа и да гарантират на обществото, че никой няма да бъде наръган или пребит, докато се забавлява.
10.07.2021, 14:04 часа
30426 18
Коментари

Баща ви

06.12.2021, 22:01 часа
Няма ли кой да му пръсне муцуната на тоя наркоман пропаднал, мачка ли е куче ли е, само да го докопам ще ми стане на котенце, помяр долен! Умря ли тая гад най- после ?

Цветко

11.07.2021, 05:15 часа
Кое е момичето ,което е пребил някой знае ли? Име нещо инфо , ако може да сподели!! ? Мерси

я

10.07.2021, 23:45 часа
15 години мачока прави на маймуни врачанските полицай и те не могат да направят читаво досъдебно производство,за да получи колкото заслужава.Трябва ли да убие някой?Не,че ме е еня за дилърите в компотя

Кретен хрантутин, съм аз

10.07.2021, 16:25 часа
Писна ми някви вече пенсионирани хорица, само да ми се позовават на конституцията на тая пропаднала ,псевдо държава', не разбрахте ли че тук всеки си прави, каквото си иска?! Ама кво да се очудвам, същите глупендери гласуват. Я за чалгаря, я за боко

neizvesten

10.07.2021, 16:17 часа
Мартинчо пак се е скрил в кенефите с Гошко галошко (1 срещу петима) страшната охрана смешници наркодилърите на Враца,заслужават да лежат по затворите тия боклуци,добре ги е пребил т'ва заслужават,какво ще им се случи понатам,господ да им е на помощ!

Татуировка

10.07.2021, 16:11 часа
Много ме кефят татуировките на полицая, чудя се къде ли по света има така татуирани полицаи?

Пропаднали съдилища в България

10.07.2021, 15:18 часа
Защо въобще се хвърлят толкова сили и средства за ТОВА ИЗЧАДИЕ! КАКВО ЩЕ ГО ЛЕКУВАТ ТОЗИ НЕНОРМАЛНИК ДРОГИРАН! НАЙ-ДОБРЕ Е БИЛО ДА ГО ОСТАВИТЕ ДА ПУКНЕ ГОВЕДОТО, ПА ПОСЛЕ ВИКАЙТЕ ПОЖАРНАТА ДА ГО ИЗВЛЕЧЕ В ЧУВАЛ. ПРОПАДНАЛА ДЪРЖАВА!!

Парашутчо

10.07.2021, 14:45 часа
Да си го прибират тоя долу. Няма място сред обществото това изчадие. Този и още двама трима подобни идиоти да ги няма и града ни ще се оправи.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha