Скръбна вест! Почина популярният DJ Ники Генов

Скръбна вест! Почина популярният DJ Ники Генов Починал е легендарният български диджей Николай Генов. Тъжната вест съобщиха в социалната мрежа десетки негови колеги. През последните години Ники Генов се бореше с коварно заболяване, заради което загуби много килограми.
"Пример за човечност и професионализъм", "страхотен човек и професионалист, "легенда", "майстор зад пулта"... Това са само част от определенията, с които тъгуващите дисководещи определят Ники Генов при изказването на съболезнованията си към семейството му.
Ники Генов е родом от Плевен, където стартира кариерата му, но от години живее и се развива във Варна. Работи като DJ от около 30 години, като успоредно с това е бил като водещ в различни радиа, продуцент, водещ на фирмени партита, шоу програми, конкурси. Повече от 3 години работи в радио „Силвър“ във Враца, където остави стотици приятели.
Член на съюза на артистите в България, на Международната федерация на артистите и на Националната асоциация на професионалните сватбени дисководещи.
През кариерата си на DJ работи в едни от елитните дискотеки и клубове в страната. Ники Генов бе дългогодишен водещ и председател на журито на националния конкурс за DJ -"SPS".
Винаги е споделял, че е успял да превърне детското хоби в професия и бе много щастлив от този факт.

Бог да го прости!
11.07.2021, 09:30 часа
16697 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha