Съдът наказа бандитите, нападнали баба в Тишевица и откраднали близо 12 бона

Съдът наказа бандитите, нападнали баба в Тишевица и откраднали близо 12 бона Приключи делото срещу извършителите на грабеж в сeло Тишевица, привлечени към наказателна отговорност от Районна прокуратура - Враца за престъпление, квалифицирано по чл. 198, ал. 1 от НК.
Около 23 часа на 6 април Б. В. била нападната в дома си и й били отнети парични средства в размер на 11 980 лева, портмоне и ключове.

Без милост! Четирима нападнаха баба във Врачанско и откраднаха близо 12 бона /снимки/

В хода на разследването на престъпното деяние грабителите са били установени и задържани - К. Б. (на 26 години), П. И. (на 23 години) и Г. П. (на 14 години). Заедно с тях при нападението над жената бил и малолетния В. П., който е наказателно неотговорен.
Подсъдимите са се признали за виновни. Споразумения, сключени между Районна прокуратура - Враца и защитниците им, са били одобрени от съда, което има последиците на влезли в сила присъди.
С определение на съда на К. Б. е наложено наказание от 1 година и 2 месеца „лишаване от свобода“, а на П. И. - 5 месеца „лишаване от свобода“. Те щи ги изтърпяват при „общ“ режим. Съучастникът им - непълнолетният Г. П., е с наказание от 4 месеца „лишаване от свобода“ с 3-годишен изпитателен срок.
15.07.2021, 09:50 часа
1286 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha