Мая Манолова събра подписите за Комисията по ревизията

Мая Манолова събра подписите за Комисията по ревизията Председателят на парламентарната група „Изправи се БГ! Ние идваме!“ Мая Манолова събра необходимия брой депутатски подписи за създаването на Комисия по ревизията. Идеята е подкрепена от представители на „Изправи се БГ! Ние идваме!“, „Има такъв народ“ и "Демократична България".
"Една от точките в дневния ред на Народното събрание за утре е Комисията по ревизията. Очаквам да няма обструкции и да има гласове за продължаване на работата. Истината за корумпираното управление, разхищенията на милиарди левове народни пари, корупционните схеми трябва да бъде осветена", заяви Манолова след първия Председателски съвет в сряда.
Манолова посочи, че в обхвата на Комисията по ревизията влизат допълнително горските стопанства и местната власт поради множество постъпили сигнали за злоупотреби там.
"Обещахме и че ще има Комисия за разследване на полицейското насилие по време на протестите през 2020 г. и на злоупотребите с подслушване на опозиционни лидери, граждани от протестите и журналисти. Ще настояваме цялата истина за този позор да излезе наяве и съответните лица да си понесат отговорността. Ясно е и имаме доказателства, че целият офис на „Изправи се.БГ“ е подслушван незаконно в продължение на месеци", заяви още Манолова.
21.07.2021, 15:09 часа
710 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha