Скандално! Миро Мършата продава шефски постове в правителството на Слави – директор в МЗХ, БАБХ или ДФЗ струва 130 бона

Скандално! Миро Мършата продава шефски постове в правителството на Слави – директор в МЗХ, БАБХ или ДФЗ струва 130 бона Пореден сигнал за новото задкулисие, наложено от поредния „спасител” на България Слави Трифонов. Избраният от ИТН за земеделски министър Пламен Абровски и неговият братовчед, злополучният Мирослав Найденов – Миро Мършата, вече търгуват с постове в Министерство на земеделието, разкри ексклузивно източник на Narod.bg.
Абровски и Мършата са били част от интериора на най-тузарските ловджийски спявки на гербопитеци и депесари, на които е присъствал и личният горски на Бойко Борисов – Пейо Върбанов, агент Гора от ДС, вече покойник.
Точно на тези ловни излети, според собствените им думи, е взето решението да се закачат и превземат партията на Слави Трифонов отвътре. Самият Мирослав Найденов се хвали там, че държи депутатите в 3 области – Видин, Враца и Монтана, и че е пратил хората от земеделската си схема в три партии – освен Абровски и Цветанка Войнова в ИТН, в Републиканци за България да се изявява заместничката му Светлана Боянова и също Цветан Димитров и, разбира се, в ГЕРБ Янко Иванов, Любомир Кулински и компания, и Явор Гечев от алтернативното БСП – вече инсталиран в МЗХ. Идеята е който от тях да се докопа до пост, трябва да издърпа останалите по схемата.
А схемата е повече от елементарна – Абровски става министър, Цветанка Войнова – шеф на БАБХ, Явор Гечев поема Напоителни системи, Светлана Боянова и Христо Бозуков стават зам.-министри и т.н.
Цялата схема на Найденов с над 50 имена вътре може бъде публикувана допълнително, но отсега се продават постовете под тя х- може да се купи място до директор на дирекция в МЗХ, БАБХ или ДФЗ, като в момента твърдят, че правят голямо намаление – за цитираните места директорският пост се предлага „само” срещу 130 000 лв., които ще бъдат „избити” от далия подкупа само за броени седмици.
Цялата „експертна кариера“ на новия кандидат за министър Плавен Абровски се крепи на един хвърчащ лист хартия, наречен „автобиография”.
Според юристи и HR специалисти Абровски брутално лъже, че притежава 17 години юридически стаж. Позициите, които е заемал навсякъде в държавната администрация и извън нея, в никакъв случай не се категоризират като такива, които да носят юридически стаж по длъжностна характеристика . Също така лъже, че притежава 3 години стаж като адвокат. Това няма как да е вярно поради факта, че е записан ноември 2020 г. в Благоевградската адвокатска колегия.
Т.е, преди няма и 8 месеца, камо ли три години, а след това веднага започва кампания за кандидат за депутат от ИТН. Всичко по неговата биография е фалшиво или изфабрикувано до последния детайл.
Разбира се, всичко това е отдавна известно на Тошко Йорданов, Слави и компания в ИТН, защото вече са го подложили на разпит с полиграф, имат си и протокол с отговорите за това, но ние ще огласим резултатите и лъжите след крайния избор на правителството, за да стане ясна пълната несъстоятелност на кандидата им.
Излиза, че Слави предлагат за министър на едно от най-ресурсните ведомства фалшив експерт, който няма никакъв управленски опит, още по-малко мозъчен капацитет.

Очаквайте още за задкулисните схеми на Миро Мършата в партията на Слави Трифонов.
26.07.2021, 15:38 часа
6276 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha