Врачани изреваха пред BulNews: Нагли съседи ни спадат гумите на колите и блокират цяла улица

Врачани изреваха пред BulNews: Нагли съседи ни спадат гумите на колите и блокират цяла улица Семейство от Враца тормози цяла улица, алармираха възмутени жители на града до агенция BulNews. Поредната сага се е разиграла вчера, около 19 часа, на ул. "Подбалканска". По думи на живущи наоколо лек автомобил "Мерцедес" често се спира неправилно, а вчера колата блокирала цялата улица за повече от два часа.
"Свиркаха коли, но собствениците само се показваха на прозореца и гледаха, без да преместят колата", заяви пред наш репортер свидетел на случката. 
Мъжът сподели още, че притежателите на зарязаното немско возило имали и претенции към съседите си относно паркирането и ако някой си позволи да паркира на улицата, им спадали гумите.
"Това все пак е улица, всеки може да паркира където пожелае, стига да не пречи на околните", каза той. 
По негови думи вчера е бил извикан и полицейски екип, но собствениците на колата не са пожелали да излязат дори при пристигането на органите на реда. 
 
27.07.2021, 14:38 часа
6522 2
Коментари

АААаааааааа

27.07.2021, 19:00 часа
Всичко лесно се оправя: НЕ НА ТРОШКИ на 18+ и ще намалеят колите на половина и повече или кола ако имаш гараж?

Малката рижа

27.07.2021, 15:21 часа
"Щом е улица всеки може да си паркира, както пожелае'' - В България се знае, че щом имаш апартамент или къща, значи имаш привилигеровано паркомясто отпред! Иронията на страна, просто му изпотрошете колата.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha