Мъжете дори не подозират: 6 страхове в леглото, за които жените не си признават

Мъжете дори не подозират: 6 страхове в леглото, за които жените не си признават Сексуалната революция ни донесе много категорично важни предимства: безплатно право да контролирате тялото си, достъпна контрацепция, възможност за аборт. Въпреки това, дори и най-ярката промяна рядко не крие капани. Когато сексът престана да бъде тема табу и започна да се обсъжда свободно в обществото, започнаха да се появяват качествените аспекти на половия акт. И така, от какво се страхуват най-често жените в леглото?

Жените се страхуват да изглеждат неумели
Много жени признават, че се страхуват да изглеждат като тромава девица в леглото. Но можем да кажем на това, че не са много мъжете, които са 100% уверени в своите сексуални способности. Всъщност те изпитват един и същ страх, колкото и да са измамливи.

Жените се страхуват да изглеждат непривлекателни
Често жената не е уверена в красотата и съвършенството на тялото си. Най-доброто нещо, което може да се посъветва тук, е да осъзнаете, че ако един мъж ви иска такава, едва ли ще очаква, че някоя друг ще е в леглото.

Жените се страхуват да бъдат по-лоши от "бившата" му
Жената се страхува да не бъде сравнявана с бившата му. Мъжете също се страхуват от това и не по-малко от нас. Дори не се съмнявайте.

Жените се смущават от телесните си миризми и звуците, които издава по време на секс
Жената се срамува от естествените миризми и звуци на тялото си. Но по време на секс, самите звуци, които в обикновения живот ни изглеждат отблъскващи, се възприемат от мозъка, напротив, като много вълнуващи. Заедно с потта, феромоните се освобождават от апокринните жлези, което ви позволява да почувствате още по-голяма връзка с партньора си.

Жените се срамуват, ако не винаги получават оргазъм
Жената се притеснява, че няма да може да изпита оргазъм, и се обвинява за това. На свой ред тези преживявания допълнително я отдалечават от върха на удоволствието. В този случай си струва, първо, да спрете да мислите, че нещо конкретно не е наред с вас - по-скоро с вашия партньор. На второ място, включете се в пробуждането на вашите собствени ерогенни зони и се фокусирайте върху клиторната стимулация по време на секс.
02.08.2021, 11:00 часа
1205 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha