Добрата новина! Сдружение „Благотворни приятели“ подари нов фотоапарат на Тони Дуковски /снимки/

Добрата новина! Сдружение „Благотворни приятели“ подари нов фотоапарат на Тони Дуковски /снимки/ Сдружение „Благотворни приятели“ подари нов фотоапарат на врачанина Тони Дуковски, популярен като Тони Фотото, научи агенция BulNews.
Всеки в града го познава, всеки спира при него да размени по някоя дума, усмихва се, снима се за спомен и продължава по пътя си.
Тони Фотото, както го наричат, е един от най-известните врачани, винаги сяда на една и съща пейка в центъра на града, на площада, откъдето се разкрива приказна гледка към паметника на Христо Ботев и величествения Балкан. Придвижва се с инвалидна количка и говори леко неразбираемо. Снимането с фотоапарат се е превърнало в смисъла на живота му, а чрез него винаги създава настроение около себе си.
За съжаление фотоапаратът, който използва в момента, е стар и некачествен, и това го натъжава. По тази причина неговият приятел и колега Васко Врачовски започна благотворителна инициатива за събиране на средства за покупката на нов фотоапарат. На призива първо реагира местното сдружение „Благотворни приятели“, което само за 2 дни осигури така желания подарък. Той му бе връчен от представителя на дарителите Мартин Харизанов и инициатора за изненадата Васко Врачовски.
Така от вчера „Почетният гражданин на Враца“ Тони Дуковски има чисто нов фотоапарат Nikon, с който ще има възможност да продължи да създава настроение сред врачани и гостите на града.
Това е поредната инициатива на „Благотворни приятели“. В сдружението членуват достойни мъже от Враца, Монтана, Мездра, Бяла Слатина и Оряхово, които с общи усилия превръщат света в по-добро място за живеене.
10.08.2021, 09:50 часа
2972 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha