Зов за помощ! Младеж от Чипровци се нуждае от средства за лечение в Москва

Зов за помощ! Младеж от Чипровци се нуждае от средства за лечение в Москва Млад мъж от Чипровци се нуждае от средства за лечение в Москва, научи агенция BulNews.
Ивелин е на 27 години и е с диагноза "Множествена склероза". Той може да бъде лекуван в болница "Пирогов" в руската столица, срещу сумата от 45 000 евро, която е непосилна за неговото семейство.
Ето какво написа самият той:
"Здравейте, приятели! Казвам се Ивелин и съм на 27 години от Чипровци. От 2017г. имам поставена диагноза "Множествена склероза". Това е автоимунно заболяване, което засяга централната нервна система и неминуемо води до трайно обездвижване. В продължение на последните 4 години, съм опитвал различни начини, но състоянието ми първоначално постепенно, а след това ускорено, се влошава и до днес.
Въпреки всички положени усилия от моя страна и от страна на различни специалисти, състоянието ми не се подобрява.
В неспирния процес на проучване за най-различни варианти за лечение на болестта в страната и чужбина, открих клиника "Пирогов" в Москва /Русия/, където провеждат терапия посредством химиотерапия и присаждане на стволови клетки. Статистиката сочи, че при 90-95% от пациентите, подложили се на това лечение през последните 10 години, прогресът на болестта е спрян. За да бъде ефикасно то обаче, е жизненоважно да бъде проведено възможно най-скоро. Имам насрочена дата за месец май 2022г. и се надявам, че ще мога да се подложа на лечението.
Сумата, необходима за провеждането на това лечение, е на стойност 45 000 евро. Аз и моето семейство имаме нужда от Вашата помощ. Затова отправям апел към Вас и се надявам да ми помогнете да сбъдна мечтата си и да получа шанс за по-добър начин на живот. Да мога да се движа свободно, да се разхождам без затруднения, да мога да продължа живота си пълноценно, без да изпитвам трудности."

Банкова сметка: BG67UNCR70001524501498 Ивелин Ангелов Иванов
25.08.2021, 15:38 часа
2669 1
Коментари

Гаден Врачанец кореняк

25.08.2021, 17:13 часа
Къде е държавата,нали плащаме здравни осигуровки.Има много хора които повече от 20години плащат на касата и никога не са ходили да потърсят медицинска помощ.КЪДЕ СА ТЕЗИ ПАРИ ???
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha