Тонове боклук след "Игри на волята" на Нова телевизия /снимки/

Тонове боклук след "Игри на волята" на Нова телевизия /снимки/ Терените, използвани при снимките на телевизионното предаване на Нова телевизия "Игри на волята", приличат на бунище след заснемането на риалити формата. Снимачният процес на шоуто се извърши в защитени територии по Южното Черноморие. Бдителни граждани сигнализираха за тоновете боклуци, които остават след като екипът си тръгне от терен, съобщи Lupa.bg.
На ужасяващите снимки се виждат изхвърлени столове, декори, бутилки с минерална вода, топки, които са били част от игрите, но вече са непотребни.
"Това е след Игри на волята: България. Снимките са от 02.09 в 12.17ч" - пише млад мъж в мрежата и публикува ужасяващите кадри. 
Припомняме, че миналата година в близост до плаж „Айроди“ в защитена местност „Устие на река Велека“ бяха установени неизнесени еко тоалетна, душ и чували с отпадъци. На плаж „Листи“ бяха открити дървен навес за подслон и масичка, които също не бяха премахнати от продукцията след края на снимките. Тази година положението изглежда още по-зле, можете да видите и сами от шокиращите снимки...
08.09.2021, 15:49 часа
3764 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha