Учени оцениха връзката между дължината на пениса и удоволствието от секса

Учени оцениха връзката между дължината на пениса и удоволствието от секса Британски учени се поинтересуваха от истината в израза „Размерът има значение“ във връзка със сексуалността. Експерти от King's College London подходиха към тази теза от чисто научна гледна точка и проведоха поредица от експерименти.
Те потърсиха помощта на 12 двойки и подариха на мъжете силиконови пръстени с различни размери, които трябваше да бъдат поставени в основата на пениса по време на секс, за да се съкрати дължината му.
Проучването е проведено „на сляпо“: момичетата не знаят кой размер на пръстена използва младият мъж и оценяват удоволствието, което получават по 100-точкова скала.
Според водещия автор на изследването Дейвид Вейл, намаляването на дълбочината на проникване на инч (2,54 сантиметра) е довело до статистически значимо намаляване на количеството изпитано удоволствие. Колкото по-дълъг е бил пенисът, толкова по-малко вероятно е пръстените да повлияят на удоволствието от половия акт.
С други думи оказва се, че размерът наистина има значение.
Но учените побързаха да успокоят собствениците на не най-дългите полови органи. Според тях някои от отговорите са строго индивидуални, така че все пак не може да има универсален подход към този въпрос.
Освен това в изследването имаше много субективни аспекти, по-специално ставаше дума за влюбени двойки.
15.09.2021, 10:00 часа
806 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha