Пазете се от тези 6 неща, с които жените отблъскват мъжете

Пазете се от тези 6 неща, с които жените отблъскват мъжете Ние правим какви ли не жертви, за да сме хубави за тях, а те се ужасяват и се чудят как да ни го кажат. Тук няма да търсим причините за разминаването между мъжката и женската идея за красота – само ще ви кажем кои beauty трендове ги удивляват, дразнят и дори плашат.

Твърде много аксесоари за коса
Щипки, шнолки, ластици, диадеми – всички те също ще го накарат да вдигне многозначително вежди. Освен че не им изглежда естетично, те си представят как им се налага да свалят аксесоарите един по един, внимавайки да не оскубят притежателката им. Напук на мъжките представи обаче, Кейти Пери, Катрин Хейгъл и Алиша Кийс умират да ги използват.

Прическа с мокър ефект
Кристен Стюарт, Лив Тайлър и много други холивудски звезди обожават небрежните прически с мокър ефект. Мъжете обаче никак не ги харесват, защото им се струва, че косата на любимата им е мръсна. „Ако косата й е на клечки, нямам никакво желание да я докосна. Доста е неприятно и откровено действа антисексуално”, споделят представители на „силния” пол.

Афропрически
Горещите красавици Риана и Бионсе редовно се появяват с афропрически – в клиповете и на сцената те несъмнено изглеждат ефектно, но в ежедневния живот притежателката на обемна къдрава коса изглежда на мъжете като опасен хищник от племето на човекоядците. Или като глупаво момиче, готово на всичко в името на модата.

Сини сенки за очи и „опушен” поглед
Изненадващо се оказва, че много мъже се ужасяват от този цвят сенки, макар че той е любим на Сара Джесика Паркър и Бионсе. Обяснението е, че им изглежда ретро и според тях го правят жени, които на всяка цена искат да привлекат вниманието. Никак не им харесва и грима тип smoky eyes, защото според тях придава на женския поглед агресивност и убива сексуалността.

Тежък парфюм
Още една причина за мъжки главоболия са твърде силните ухания. Любимите ни не понасят аромати с нотки на кожа и тютюн, сладникави, подчертано цветни или плодови нюанси, като и „бабешки” парфюми. Мъжете свързват силните аромати с пълни дами на средна възраст, които си падат по тигрови десени и блестящи евтини бижута.

Ярко червило и лепкави устни
Кой би могъл да си помисли, че класиката в макиажа всъщност не им действа секси? Повечето мъже признават, че не им харесва идеята за червени или мазни следи по кожата и яката на ризата, а някои стигат още по-далече като заявяват: „Червените устни предизвикват асоциации с майка ми и така цялото желание за целувки пропада”. В черният списък попадат също неоновите оттенъци за устни, червилата с неприятен аромат и моливът за устни.
15.09.2021, 11:00 часа
296 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha