Брутално убийство! Бой между бандити с дървен кол в Монтанско завърши със смърт

Брутално убийство! Бой между бандити с дървен кол в Монтанско завърши със смърт Бой с дървен кол между криминално проявени в Монтанско завърши със смърт, съобщиха от областната дирекция на МВР. 
Вчера, около 20.30 часа, в землището на село Мокреш, община Вълчедръм, в царевична нива е възникнал скандал между двама осъждани с дебели досиета от същото село, на 42 г. и 32 г. По време на свадата по-младият мъж нанесъл с дървен кол удар в областта на главата на по-възрастния, в резултат на което му причинил фрактура на черепа.
Пострадалият е изпаднал в кома и настанен в "ОАРИЛ" на болницата Лом, с опасност за живота, където тази сутрин е починал. 
Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група, извършен е оглед и образувано досъдебно производство. Извършени са разпити на свидетели и са намерени и иззети веществени доказателства. 32-годишният е установен и задържан за срок до 24 часа в полицейския арест на районното управление в Лом. Работата по случая продължава под наблюдението на Окръжната прокуратура в Монтана. 

*Снимката е илюстративна 
14.09.2021, 10:55 часа
6309 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha