Извънредно! Тежка катастрофа между 3 коли затвори Е-79 между Мездра и Ботевград /снимки/

Извънредно! Тежка катастрофа между 3 коли затвори Е-79 между Мездра и Ботевград /снимки/ Тежка катастрофа между три возила затвори международния път Е-79 между Мездра и Ботевград, видя първо репортер на агенция BulNews.
Инцидентът е станал между селата Ребърково и Люти дол, на около километър от така наречения Турски завой в посока София.
Пътнически бус със софийска регистрация, в който са пътували около 20 души, сред тях и две деца, е пътувал в посока от Кнежа към столицата, като пред него се е движел монтански лек автомобил с платформа, на която имало кола. Внезапно срещу тях тръгнал друг лек автомобил “Фолксваген“ със сливенска регистрация.
Последвал удар, след който и трите возила са със сериозни материални щети.
За щастие при сблъсъка няма пострадали хора.
На мястото на катастрофата пристигнала линейка, пожарна и 2 патрула на полицията. Спешните медици прегледали на място децата и тримата шофьори, като нито един от тях не е транспортиран към болница.
Заради нуждата от Пътна помощ за преместването на пострадалите коли, международният път ще остане затворен поне още около час и по тази причина трафикът е пренасочен по обходен маршрут. И от двете страни на пътя има километрични опашки и ще бъде необходимо доста време, докато трафикът се нормализира.
14.09.2021, 17:59 часа
10658 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha