Срам и позор! Директорът на РЗИ-Враца Орлин Димитров продължава да обижда непознати хора във фейсбук /доказателства/

Срам и позор! Директорът на РЗИ-Враца Орлин Димитров продължава да обижда непознати хора във фейсбук /доказателства/ Директорът на РЗИ-Враца Орлин Димитров отново започна да обижда непознати хора във фейсбук, видя агенция BulNews.
Преди около месец медията ни пусна материал за непристойните действия на началника в социалната мрежа.

Невиждан скандал! Директорът на РЗИ-Враца Орлин Димитров псува като каруцар гражданите във фейсбук /доказателства/

След нашата публикация избухна огромен скандал, a от здравното министерство принудиха своя подчинен да изтрие обидите и да се въздържа от подобни действия в бъдеще.

Ефектът BulNews! Директорът на РЗИ-Враца Орлин Димитров изтри скандалните си чатове във фейсбук

Шило в торба обаче не стои. Орлин Димитров издържа 2-3 седмици и отново започна да сипе обиди срещу свои опоненти в различните фейсбук групи.
Този път той „избухна“ във „Всички от жк. Дъбника“ на едно място“. Пред дни там той е качил пост за своя министър, чиято единствена цел е да му се подмаже, за да си запази работата. Веднага отдолу потребител е написал негативен коментар за публикацията, което е подпалило късия „фитил“ на Орлин Димитров. Шефът на РЗИ-Враца веднага е засипал с обидни думи своята опонентка, която очевидно не познава. Дамата е наречена „Глупава“ само защото не е съгласна с налаганите тези от държавния чиновник.
Агенция BulNews изчака назначаването на новото служебно правителство, за да изпрати подробни сигнали до президента Румен Радев, премиера Стефан Янев и здравния министър Стойчо Кацаров. И тримата ще бъдат запознати в детайли с личността и публичното поведение на все още директора на РЗИ Орлин Димитров. Обществеността във Враца с всеки изминал ден се убеждава, че неговото назначение начело на здравната инспекция е една от големите кадрови грешки на служебното правителство. Слава Богу, това лесно може да се поправи…
17.09.2021, 08:41 часа
7347 3
Коментари

кмето на Чирен

17.09.2021, 15:36 часа
Имаме в село Чирен един козар пияница от класа и му викаме Кръкалеца пие само ракия не обича вода.

Георги Александров

17.09.2021, 12:16 часа
Мутри, ВЪН!!!

Ния

17.09.2021, 08:52 часа
Очевидно е време този индивид да си ходи. Не съм чувала за друг толкова скандален директор на РЗИ.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha