Ето най-честите грешки, които жените допускат при разкрасяване

Ето най-честите грешки, които жените допускат при разкрасяване Повечето жени отделят много време и усилия, за да намерят най-добрите съвети за личната грижа и козметиката, която да използват, за да изглеждат по-привлекателни. Но понякога се случва красивите жени да развалят сами красотата си, следвайки непроверени съвети. За да не повтаряте грешките на другите, ви представяме 5 основни грешки, с които може да направите себе си по-малко привлекателни:

1. Прекалено много парфюм
Мъжете харесват, когато жената има приятен аромат, но трябва да знаете границите, когато прилагате парфюм върху кожата си. Бъдете умерени. Нека аромата е лек, нежен и приятен. Така мъжете ще се обръщат след вас.

2. Различни нокти
Всеки има своите предпочитания относно маникюра, но едно е основното: всички нокти трябва да бъдат еднакви - или дълги, или къси, или лакирани, или не. Грижете се добре за маникюра си и се отървете от лошия навик да гризете ноктите си.

3. Не се грижите за кожата на врата
Остаряването е неизбежно, но това не означава, че не трябва да се опитвате да го направите по-малко забележими. Има много кожни продукти, които са с действие на анти стареене и които уж съживяват кожата. Но знаете ли, че повечето от тези продукти могат и трябва да се прилагат не само върху лицето, но и върху шията? Проверете какво пише на опаковката, за да нанесете грим върху деколтето и шията.

4. Нанасяте червило върху напукани устни
Навън може да е ветровито и студено или просто имате лошия навик да хапете устните си. Във всеки случай, ако имате проблеми със сухите устни, не използвайте червило, защото това няма да ви даде ефекта, който искате. Третирайте устните, използвайки овлажняващ балсам.

5. Неправилно почистване на кожата
Продуктите за грижа за кожата трябва да отговарят на вашия тип и нужди на кожата. Ако знаете, че кожата ви е чувствителна, почистете я с продукти за контрол на акне. Друг важен метод за почистване- въпреки че се препоръчва редовно да ексфолирате мъртвите кожни клетки и да направите кожата по-жива, трябва да бъдете внимателни. Ако четкате е твърде агресивно, това може да доведе до сухота, обриви, зачервяване и други проблеми. Същото важи и за твърде честото почистване. Напълно достатъчно е да правите това 1-2 пъти седмично.
 
18.09.2021, 14:45 часа
620 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha