Костадин Костадинов ще се кандидатира за президент

Костадин Костадинов ще се кандидатира за президент "Възраждане" издига председателя на партията Костадин Костадинов за президент на предстоящите избори, съобщи на пресконференция Николай Дренчев от политическата формация. Кандидат за вицепрезидент ще е Елена Гунчева.
Националният комитет на партията реши да издигне свои кандидати, защото е крайно време България да има един достоен и независим от външни фактори и посолства държавник, каза Дренчев.
България има остра нужда от президент, който да защитава националните интереси, заяви зам.-председателят на "Възраждане" Цончо Ганев. Той изреди сферите, в които според тях настоящият държавен глава не отстоява категорично българския интерес - въвеждане на еврото, пандемията от COVID-19, енергийната независимост, американските бази в страната.
От "Възраждане" не одобряват въвеждането на еврото в страната. Следващият президент на България трябва да има ясна и точна позиция по този проблем и да я отстоява, посочи Ганев. Следващият президент трябва да има ясна позиция и по масовата психоза, свързана с COVID-19 и всички мерки, които се взимат, заяви той. По думите му, новият държавен глава не трябва да е завършил военна академия в САЩ и трябва да постави въпроса за американските бази в България.
Кандидатпрезидентската двойка Костадин Костадинов и Елена Гунчева не присъства на пресконференцията на партията.
22.09.2021, 17:15 часа
837 1
Коментари

тачо коча

22.09.2021, 17:30 часа
как не го е срам тоя изрод... открадна 1,5 млн. субсидия, купи си огромна вила във Варна и каза, че жена му е изтеглила заем, после изгони жена си и сега иска да е президент хахахахахаах
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha