Внимание! Това е най-опасната секс поза

Внимание! Това е най-опасната секс поза Сексът е върховно изживяване, към което всеки се стреми. Понякога в желанието си да разнообразим интимния ни живот с половинката изпробваме какви ли не чудати пози. Е, в това няма нищо лошо… стига обаче да се правят внимателно.
Именно заради това сексологът д-р Каран Рангарян реши да разкрие коя е най-опасната секс поза.
„Много, ама много внимавайте с нея. Тази поза дори може да доведе до счупване на пениса“, предупреди експертът по интимни ласки.
Според него тази поза води до редица ужасяващи наранявания – не само при мъжете, но и при жените.
Експертът заяви, че най-рисковата секс поза е т. нар. „обърната ездачка“.
„Тя е опасна, тъй като по време на полов акт има „неравномерно движение“ или ако и двете страни не са синхронизирани, нещата могат да станат ужасно зле“, предупреди лекарят.
Той обясни това с факта, че пенисът може да се изплъзне и той ще бъде „смачкан“ от срамната кост на женските интимни части, което ще доведе до фрактура на мъжкия полов орган. 
Той също така предупреди, че „твърде много секс в тази поза може да направи пениса ви да изглежда като патладжан“.
Въпреки че пенисът няма кости думите „фрактура“ и „счупва“ се използват за описание на разкъсването на туниката албугинея, частта от влакнеста тъкан, която свързва скелета на тестисите и позволява на пениса да се увеличи по време на ерекция. 
„Пациентите, които имат „фрактура на пениса“ и не получават лечение, обикновено остават с еректилна дисфункция, белези и трайна кривина до края на живота си“, предупреди сексологът.
Д-р Рангарян предупреди, че позата „обърната ездачка“ крие опасности и за жената. Според него, ако членът излезе и се „пъхне“ другаде, то това ще причини голям дискомфорт на жената. 
13.10.2021, 11:00 часа
759 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha