Ексклузивно в BulNews! Лидерът на ИТН във Видин Милен Милчев крие присъда за нанесен побой над беззащитна жена, оставката става неизбежна

Ексклузивно в BulNews! Лидерът на ИТН във Видин Милен Милчев крие присъда за нанесен побой над беззащитна жена, оставката става неизбежна Областният координатор на „Има такъв народ“ във видинска област Милен Милчев крие, че е осъждан за проявено насилие върху беззащитна жена, научи ексклузивно агенция BulNews.
Историята е от 2010 г., но тя дава правдива представа за характера на лидера на партията на Слави Трифонов.
Разследване на медията ни установи, че на 2 юли, около 10 часа, Милен Милчев среща на ул. „Екзарх Йосиф“ Д. С. И. и я удря с глава в лицето. Това му се сторило недостатъчно и той продължил агресивното си поведение към 67-годишната жена, като я засипал с куп обиди.
Пострадалата подала жалба в съда и започнал процес, в който нападателят Милен Милчев бил привлечен като обвиняем. На 20.09.2011 г. магистратите от Районен съд-Видин с решение 504 го признават за виновен и е постановена осъдителна присъда. На 1 декември същата година Окръжният съд потвърждава решението на колегите си от по-долната инстанция и задължава подсъдимия да заплати 1000 лв. обезщетение на тъжителката, плюс нейните разходи по делото и държавната такса.
Случката е изключително неприятна за всеки мъж, тъй като е недопустимо силния пол да напада жена на публично място. В този случай обаче става въпрос за лидер, който претендира да е носител на новото в политиката.
За тази черна страница в неговото битие със сигурност не се знае в ръководството на партията в София, тъй като обратното би предизвикало много размисли. Публичният образ на лидера на ИТН Слави Трифонов е на богат джентълмен, който харесва и уважава дамите, и присъствието на мутра като Милен Милчев сред неговите съмишленици би изглеждало невъзможно. В действителност обаче той е избран за областен координатор на същата тази партия и повдига въпроса дали шоуменът е съгласен с факта осъждан за побой над беззащитна жена да бъде лицето на ИТН в крайдунавския град?
В крайна сметка се налага изводът, че Милен Милчев се прави на мутра само пред възрастни жени, докато всъщност е палячо. Време е циркът във Видин да си потърси нов смешник, който да разсмива зрителите. Сегашният може да играе само в „Селска мъка“…
12.10.2021, 09:10 часа
8330 2
Коментари

Млад мъж от прованс

12.10.2021, 23:14 часа
Слаби трифоноФ, като друсне едно падоду всички чалгари пак ще зареват и ще го разцелуват тоя гологлав лешояд.

Мистър справедливост

12.10.2021, 17:43 часа
Оставка, мутро!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha