Това са изразите, с които мъжете показват, че си падат по жената

Това са изразите, с които мъжете показват, че си падат по жената Мъжете обикновено не са особено вербални, стане ли дума за любов. Това не значи, че не изпитват силни емоции.
Докато жените имат арсенал от неща, които да кажат на някого, когото обичат.
Те не се свенят да правят жестове от обич и да засипват любимия с хиляди дарове, размекнати от чувствата си.
Кои са фразите, които ще ни помогнат да разберем дали мъжът, с когото се виждаме, наистина си пада по нас?

„Забелязах те“
Ако той каже, че е забелязал коя е любимата ви храна, какви модел дрехи обичате да носите или каквото и да е друго действие, знайте, че той обръща сериозно внимание на всичко, свързано с нас.


"Мога да ти помогна с това"
Мъжете обичат да се чувстват важни или необходими. Ако той ви предлага всякакъв вид помощ, той може да си пада по вас. Въпреки това господата не обикалят да си предлагат услугите безцелно. Те правят неща само за жени, които наистина ги интересуват.

„Това ми напомни за теб“
Мъжете, които харесват една жена, няма да бъдат прекалено директни в израза на чувствата им от страх да не бъдат отхвърлени и наранени. Така че едва ли ще намерите такъв смелчак, който ще ви кажа, че си пада по вас, без преди това да е направил няколко проучвателни обиколки. Той ще сподели за нещо, което му е напомнило за вас. А това на свой ред би трябвало да ви изпрати сигнал, че е мислил за вас и иска да го знаете без той наистина да ви го казва.

„Изглеждаш страхотно“
Харесва ви наистина. Той наистина ви намира за страхотна и не е срамежлив по отношение на комплиментите. Въпреки това няма да ви казва това всеки ден, защото не иска да е твърде очевидно, че си пада по вас.

„С теб съм“
Когато мъж сериозно се впусне в емоцията си към обекта си на желание, той ще каже тази фраза или нещо подобно от рода на „може да говориш с мен, ако искаш“, „обичам да те слушам“, може да споделиш с мен “,„Ще бъда наоколо, ако имаш нужда от мен“ и прочие. Той иска да бъде част от живота ви и няма да ви остави сами в тъмното.

„Липсваш ми“
Ако не сте много чувствителни или романтични, няма да чуете един мъж да казва това. Ако каже, че му липсвате, означава, че вече сте намерили място в сърцето му.

„Разстроен съм/притеснен съм“
Мъжете не се отварят наистина за своите проблеми, стрес или неудовлетвореност. Те рядко изразяват нещо друго освен щастие или „добре съм“, защото не искат да покажат своята уязвимост. Ако той с готовност признава за други емоции, тогава той ви се доверява и ви харесва достатъчно, за да ви покаже своите уязвимости и несигурност пред вас.

Нарича ви с умалителни имена
Ако ви нарече с друго име, различно от вашето собствено или фамилия, това означава, че се отнася сериозно към връзката си с вас и иска да има любовно обръщение към вас.
18.10.2021, 10:00 часа
898 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha