Врачанският окръжен съд даде ход на делото за убития внук на Тома Томов

Врачанският окръжен съд даде ход на делото за убития внук на Тома Томов Днес в Окръжен съд-Враца се проведе заседание по Въззивно наказателно общ характер дело № 397/21 г. Делото бе образувано след внасяне на две жалби срещу присъда, произнесена от Районен съд – Мездра по НОХД 276/21, с която бе признат за виновен Д. Й. от Мездра и му бе наложено наказание след редукция от 6 г. „лишаване от свобода“ при „общ“ режим на изтърпяване.
Подсъдимият бе признат за виновен в това, че 8 януари 2021 г. в Мездра в дома си е държал четири броя огнестрелни оръжия и 28 боеприпаси за тях в нарушение на ЗОБВВПИ, вследствие на което е произведен изстрел с едно от оръжията и е последвала смъртта на малолетния внук на Тома Томов, като деецът не е искал и не е допускал това и случаят е особено тежък.

Извънредно! Пиратка уби в Мездра внук на Тома Томов, напрежение около линейката /снимки/

Жалби срещу присъдата бяха внесени от повереника на наследниците на починалото малолетно дете и от защитниците на подсъдимия.
Троен наказателен състав на Врачанския окръжен съд даде ход на делото. От страните в процеса не бяха направени искания за събирането на нови доказателства. След изслушването на пледоариите съдът обяви, че ще се произнесе с решение по делото в законоустановения срок, който в този случай е до два месеца.
 
14.10.2021, 11:27 часа
2308 2
Коментари

Г-н Каманяр

14.10.2021, 19:33 часа
Ко стана вее, томаа, май има карма в тоя живот, а? Жалко, че уцели детето, а не теб!

666

14.10.2021, 18:19 часа
България е прекрасно място за живеене специално за едни двукраки същества в случая те тоя .За простолюдието никой не му пука само за величията в кавички . Полиция и прокуратура се раздвижаха за тоя нелеп случай ,все пак те тоя е много специален .
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha