Кметът на Мездра Иван Аспарухов поздрави медиците за техния празник

Кметът на Мездра Иван Аспарухов поздрави медиците за техния празник Кметът на Мездра Иван Аспарухов с поздрав за медиците, общопрактикуващите лекари и стоматолозите в общината по случай Деня на небесния покровител на българския народ Св. Иван Рилски Чудотворец - 19 октомври.

"Уважаеми дами и господа, 
Приемете от името на жителите на община Мездра и лично от мое име най-сърдечни поздрави по повод Вашия професионален празник - Деня на небесния покровител на българския народ Св. Иван Рилски Чудотворец - 19 октомври. 
Вие сте тези, които са на първа линия и продължават да се борят неуморно срещу пандемията, която преобърна живота ни през последните близо две години.
Благодаря Ви за всеотдайните грижи, които полагате ежедневно за опазване на живота и здравето на хората. За надеждата, която дарявате.   
Бъдете все така съпричастни, отговорни и безрезервно отдадени на своята благородна професия. Убеден съм, че заедно, с общи усилия, ще се справим с предизвикателствата, пред които сме изправени.
В духа на днешния светъл празник Ви пожелавам вяра, сила и търпение, с които да посрещате трудностите в днешните дни на изпитания. 
И удовлетвореност от това, което правите за Вашите пациенти.

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!" 


 
19.10.2021, 10:38 часа
697 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha