Боатенг разкри новото гадже /снимки/

Боатенг разкри новото гадже /снимки/ Който си го може, си го може.
Да бележи красиви попадения на нежния фронт е запазена марка на Кевин-Принс Боатенг и той продължава да доказва класата си с поредно прелестно завоевание. Новото гадже на футболиста на "Херта" се казва Валентина Фрадеграда, очарователна италианка от Бергамо, която освен всичко останало е и майстор на бойните изкуства.
Валентина успешно се изявява като модел и се снима за корицата на мексиканското издание на "Плейбой". Има майсторска степен в ушу - вид кунг-фу. Но изглежда, че за нейните многобройни последователи в социалните мрежи по-важното, е че тя вдъхновител на модно течение, наречено "обърнатите бикини".
Валентина обича да позира със скромно по размери бельо, което носи наобратно и със завиден артистизъм.
Кевин-Принс и Фрадеграда не разкриха веднага своята връзка, а предпочетоха да я карат бавно и полека. Сега и двамата публикуваха видеоклип, с който демонстрират любовта си. Видеото повежда зрителите през леглото в техния апартамент, пода и ваната, които са покрити с листенца от рози.
На финала следва надпис: "Най-накрая".
Валентина загатна, че има обожател, още през септември, когато публикува снимка на огромен букет цветя и отбеляза, че се намира в Берлин, града, в който живее Боатенг. Тогава не беше ясно от кого е подаръкът, но сега лъсна, че цветята са от нейния любим футболист.
Фрадеграда е първото официално гадже на Кевин-Принс, след като той се раздели с бившата си съпруга Мелиса Сата през декември. Боатент и Валентина изглеждат щастливи и поне засега нищо не помрачава безоблачното им щастие.
30.11.2021, 12:00 часа
1292 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha