Ревнивец закла гаджето на бившата си в Сливен

Ревнивец закла гаджето на бившата си в Сливен Ревнивец закла жестоко новото гадже на бившата си приятелка в Сливен. 
Престъплението е станало в петък вечерта. 30-годишният Божидар Иванов отивал да вземе приятелката си Мария. Около 21 часа спрял колата си пред дома й, дори не свалил предпазния си колан. Вместо да се появи момичето обаче, когато вратата се отворила, там стояло бившето гадже на девойката Орлин. Той извадил нож и започнал яростно на наръгва Иванов. Забил острието във врата и тялото на съперника си.
На трупа на Божидар се натъкнала приятелката му. Тя излязла от дома си и заварила мъжа целия в кръв. Веднага се обадила на майката на гаджето си. "Жена ми отива и вижда как момичето тръгва да бяга. Аз имам чувството, че тя е видяла всичко", разказа бащата на Божидар Димитър Русчев. Той се съмнява, че девойката може да има нещо общо, защото нямало откъде другаде Орлин да знае кога двамата ще се срещнат.
Русчев обясни, че синът му е нямал шанс да се защити или избяга, защото още е бил с колана си. Според него убиецът на детето му и цялото му семейство се занимават с наркотици. Бащата дори посочи, че Орлин имал присъда за дрога и трябвало да е в затвора. Проверка показа, че мъжът е с чисто досие, но има  висящо дело за катастрофа с пострадали.
"Притесняваме се, че случаят може да се потули. Убийството стана преди 2 дни, не се е появило в медиите. Притесняваме се, че може да има чадър над убиеца", каза още бащата.
Орлин е задържан за 72 часа и обвинен в убийство. Прокуратурата ще му иска постоянен арес.
31.10.2021, 13:14 часа
515 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha