Николай Коцев: Под 15% от служителите във фирмите ми във Враца са ваксинирани, хората са объркани

Николай Коцев: Под 15% от служителите във фирмите ми във Враца са ваксинирани, хората са объркани Под 15% от служителите във фирмите на Николай Коцев във Враца са ваксинирани срещу COVID-19, съобщи бизнесменът за агенция BulNews.
Според него хората са объркани, тъй като няма ясна информационна кампания за имунизацията и те често се подвеждат от слухове и фалшиви новини. В 4-те фирми на Николай Коцев в момента работят над 250 души, но те масово се страхуват от ваксината.
Бизнесменът сподели, че той се е имунизирал с 3 дози и е имал леко неразположение след 2-рата и 3-тата игла. Неведнъж той е говорил със служителите си и им е разяснявал колко е важно да се постави ваксина, за да не застрашават себе си, близките си и околните. Многократно са провеждани и беседи с ръководния мениджмънт с цел да се стимулира имунизацията.
Към момента бизнесменът е задължил ръководния състав да си постави ваксина до утре - 20.11, с цел да се даде пример на останалите работници.
“На втори етап смятам да дам срок на другите служители да се имунизират до 30 ноември, тъй като хората, които не са информирани и не се ваксинират, създават опасност за всички останали. В света има 3 млрд. ваксинирани, а българинът още се страхува. Това не е краят, в разгара на четвъртата вълна сме, а учените прогнозират, че ще има и пета“, каза Николай Коцев.
До този момент служителите, които не са имунизирани, се тестват редовно, за да се предотврати разпространението на опасната зараза, увери бизнесменът.
 
19.11.2021, 17:04 часа
4426 2
Коментари

Коцев е ПЕДАЛ!

20.11.2021, 13:42 часа
Как го не е срам, да задължава хората? Да не е министър-председател и да издава закони?

СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ-ШВЕЦИЯ-БЪЛГАРИЯ

20.11.2021, 13:12 часа
ДА ЖИВЕЕ И ВЕЧНО ДА НЕ УМИРА НОВИЯ БОГАТАШ НА ВРАЦА ДРУГАРЯТ КОЦЕВ. ДОБРЕ ЧЕ ДОДЕ ТОЗИ НОВ СТРОЙ ДА СТАНЕ КАПИТАЛИСТ И ДА ОГРАБИ ВРАЦА, ЩАТО ЦЯЛ ЖИВОТ ЩЕШЕ ДА ПРАВИ СНИМКИ ПО 20 СТОТИНКИ. ЗАБОГАТЯ ОТ ТОВА !
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha