Скуъртинг или що е то мокър оргазъм

Скуъртинг или що е то мокър оргазъм Това, което някога е било тема на табу, сега получава внимание като легитимна сексуална телесна функция.
Първият път, когато чух за скуъртинг, беше в театралната постановка „Монолози на вагината“. С тийнейджърското си любопитство попивах прехласната разказа на една жена за нейния мокър оргазъм и за ужасяващия поглед на любовника й. Това беше променило отношението й към интимността и към сексуалната кулминация завинаги. Тя се срамуваше.
Една от причините жените, които свършват с изпразване, да се чувстват така е, че еякулацията им се случва прекалено явно, а не прикрито като тази на мъжете.

Какво представлява скуъртингът
Д-р Майкъл Ингбер, уролог и специалист по реконструктивна хирургия, извършил изследване по въпроса за женското изпразване, твърди, че то се случва, когато еякулатът излиза от уретрата.
Подобно на пениса, вулвата има тъкан, намираща се до уретрата, подобна на простатата, която е близо до пикочния мехур. Тази тъкан може да впръска течност в уретрата по време на оргазъм, независимо дали е по време на секс, самозадоволяване или петинг.
Докато някои жени изхвърлят течност по време на оргазъм, има и състояние, известно като коитална инконтиненция. При него се получава „огромна експлозия от урина“, докато дамите оргазмират. Обикновено се лекува с хирургическа намеса.

Скуъртингът и еякулацията едно и също нещо ли са
Ингбер казва, че са едно и също нещо, въпреки че има много дискусии по темата. Докато някои жени изхвърлят малко количество бял секрет след оргазъм (известен като еякулат), други пръскат достатъчно течност, за да намокрят чаршафите.

Защо при едни жени се наблюдава това, а при други не
Д-р Ингбер е открил, че около 10% от жените скуъртват по време на оргазъм.
Способността за този вид еякулация зависи от това дали жената има достатъчно течност в жлезите. „Това е естествен феномен, който не се наблюдава при всеки", твърди изследователят.
Най-важното, което трябва да запомните, е, че не бива да ви е срам от звуците, течностите и реакцията на тялото по време на оргазъм. Това е невероятно преживяване, на което трябва да се отдадете всеотдайно.
Нелепо е да се срамувате затова, че изпитвате удоволствие.
30.11.2021, 10:00 часа
1733 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha