Качество, гарантирано от легендата Христо Стоичков: Брандът „H8S“ впечатлява с нова колекция /снимки/

Качество, гарантирано от легендата Христо Стоичков: Брандът „H8S“ впечатлява с нова колекция /снимки/ Брандът на легендарния №8 Христо Стоичков изненадва феновете с нова колекция, съобщиха от екипа за агенция BulNews. 
За кратко време “H8S” набра популярност и спечели доверието на хиляди доволни клиенти. Поради огромния интерес към висококачествените стоки брандът разширява гамата от продукти и изненадва феновете с нова, богата колекция преди празниците. 
В онлайн магазина има голямо разнообразие от мъжки, дамски и детски артикули, аксесоари, парфюми и книги. Богатата гама от стоки може да задоволи дори и най-изтънчения вкус и ги прави идеално решение за подарък за малки и големи. Там може да намерите разнообразни артикули, отговарящи на вашите специални нужди и на желанията на любимите хора - от спортни екипи, блузи и поло тениски, до елегантни ризи, дънки, пуловери и аксесоари. Гордостта на бранда са дълготрайните мъжки и дамски парфюми, които заради уникалния си аромат се превърнаха в абсолютен хит на пазара.  
„H8S” символизира всичко, което Христо Стоичков е. Той се гордее с корените и страната си и желае неговото име да работи за българските производители. 
Официалният бранд на легендарния №8 носи безкрайната енергия за постигане на невъзможното, високото качество на победителите и неподражаема оригиналност. Екипът на Христо Стоичков е също толкова амбициран, квалифициран и готов по най-професионален начин да удовлетвори желанията на многобройните си клиенти. 
Хитовите предложения разгледaйте на www.8hristo.com
 
23.11.2021, 08:50 часа
3932 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha