Задържаха 17 кг марихуана в автомобил на МП Гюешево /снимки/

Задържаха 17 кг марихуана в автомобил на МП Гюешево /снимки/ Митнически служители задържаха 17,035 кг марихуана в автомобил на МП Гюешево, съобщиха от Агенция "Митници".
Около 15.30 часа на 26.11.2021 г., на входящо трасе митнически служители от отдел „Борба с наркотрафика“ в Териториална дирекция Митница София спрели за проверка лек автомобил „Опел Зафира“ с румънски регистрационни номера. Превозното средство пътувало от Косово за Румъния.
При претърсването му били открити 60 пакета, съдържащи зелена растителна маса, укрити на различни места - в праговете и под задната броня. При извършения полеви наркотест веществото реагирало на марихуана. Общото тегло на предмета на контрабандата е 17.035 кг. Водачът на превозното средство - А.М. (на 41 години), е гражданин на Република Косово със статут на пребиваващ в Румъния.
С постановление на прокурор на Окръжна прокуратура – Кюстендил той е задържан за срок до 72 часа. Предстои съдът да се произнесе по внесеното от държавното обвинение искане за мярката за неотклонение спрямо обвиняемия.
29.11.2021, 14:58 часа
191 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha