Вкараха в ареста мъж, откраднал пари от две коли в Лом

Вкараха в ареста мъж, откраднал пари от две коли в Лом Тикнаха в ареста апаш, задигнал пари от две коли в Лом, научи BulNews.
Престъплението е извършено на 29 ноември. В районното управление на града вчера постъпила жалба от 42-годишен местен жител. Той съобщил, че е установил, че от паркирания от него служебен автомобил „Фолксваген Кадди" с монтанска регистрация е извършена кражба на мъжката му чантичка. В нея имало лични документи и портфейл с паричната сума от 650 лв. Потърпевшият посочил, че оставил за кратко време автомобилът без надзор, отключен, на паркинг в ж. к. "Калето" в града.
При проведените оперативно-издирвателни мероприятия служители на районното управление установили по „горещи следи" извършителя на кражбата – 54-годишен криминално проявен и осъждан от ломското село Добри дол. Част от откраднатите пари са открити в частен имот, обитаван от него в крайдунавския град. В хода на разследването е установено, че 54-годишният същия ден извършил още една кражба на хранителни продукти и дребна сума пари от друга кола, оставена отключена в същия район от 34-годишна ломска жителка.
Крадецът е задържан за 24 часа в полицейския арест на районното управление в Лом, а по случаите са образувани досъдебни производства.

*Снимката е илюстративна
01.12.2021, 13:18 часа
718 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha