Опасност на пътя! Огромна дупка между Лакатник и Вършец троши колите на шофьорите /снимки/

Опасност на пътя! Огромна дупка между Лакатник и Вършец троши колите на шофьорите /снимки/ Голяма дупка между Лакатник и Вършец троши колите на шофьорите, научи BulNews
Огромният трап се намира на пътя Лакатник - Миланово - Вършец, на около 100 метра от знака за село Миланово.
Дупката е зейнала от около 2 години, като размерът ѝ непрекъснато расте, разказа пред наш репортер местен мъж. Той сподели, че кметът на Миланово е информирал всички възможни институции, а отговорите са: "Няма пари", "Няма проект", "Догодина, ако има пари" и прочие.
Наскоро местните са "празнували" втория рожден ден на дупката - имало торта и свещички, като всичко това било с цел да осмеят тези, от които зависи проблемът да бъде решен.
Има предложение за Коледа да бъде украсено боровото дърво, което е поставено в трапа, за да виждат шофьорите, че на пътя има опасност. Идеята е "елхата на дупката" да бъде украсена с гирлянди и лампички, като отново целта на занятието е голямата опасност да бъде забелязана и трапът да бъде запълнен.
"Не се намери никой, който да разбере, че може да стане голяма беля. Това е бягане от отговорност!", категорични са местните.
Хората от селото са разочаровани от бездушието на имащите отношение по проблема институции и се надяват молбите им да бъдат чути, за да пътуват спокойно в региона.

Снимки: Борис Кръстев
 
02.12.2021, 08:40 часа
1510 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha