От последните минути! Тежка катастрофа край Враца, има загинал човек /снимки/

От последните минути! Тежка катастрофа край Враца, има загинал човек /снимки/ Тежка катастрофа е станала на пътя от Враца за Оряхово, видя първо репортер на агенция BulNews.
Инцидентът е срещу бившия Птицекомбинат, недалеч от село Мраморен.
Лек автомобил „Ауди“ 80 с врачанска регистрация е пътувал в посока Борован, когато ударил внезапно излязло на пътя куче или вълк, преобърнал се и се спрял в трънаците. На този етап не е ясно кога е станала катастрофата, тъй като возилото не се виждало и било забелязано от случайно минаващ монтански бус. Шофьорът спрял, огледал колата и видял в нея да лежат безжизнени двама души. Мъжът веднага подал сигнал на тел. 112 и на мястото пристигнали 2 патрулки на полицията, 2 пожарни и 2 линейки.
Спасителите извадили хората, но за съжаление се оказало, че шофьорът е загинал на място, а пътувалата с него 18-годишна Ивалина Лалковска е в тежко състояние. По неофициална информация, починалият е 25-годишният Борис Сашов от Борован. С линейка към врачанската болница е транспортирана младата жена, където водят битка за живота й.
Повече информация за тежкия пътен инцидент се очаква да има в утрешния бюлетин на полицията във Враца.
26.12.2021, 18:33 часа
32214 1
Коментари

1111

26.12.2021, 21:42 часа
Този вълк няма и 40 кг.Как мислите,че колата ще излети от удар в него?Ще мине през него и ще продължи.Вероятно човекът е опитал да избегне удар и така е станало лошото.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha