Огромна трагедия във Враца навръх Нова година! Млад фен на ЦСКА загина по нелеп начин

Огромна трагедия във Враца навръх Нова година! Млад фен на ЦСКА загина по нелеп начин Огромна трагедия е станал в навечерието на новата 2022 година във Враца, научи ексклузивно агенция BulNews.
Вчера по нелеп начин е загинал 20-годишният Николай Николаев.
За неприятния инцидент няма нито дума в днешния бюлетин на полицията, но близки на загиналото момче сигнализираха в редакцията на медията ни за станалото на 31 декември.
По тяхна информация в петък момчето отишло да помогне на свой приятел, който работел в частна фирма във врачанското село Чирен. По неясни на този етап причини върху двамата тръгнала да пада тежка машина. Младежът, който работел там, успял да скочи и да се предпази, но Николай нямал този късмет и бил затиснат от нея.
Собственикът на компанията веднага натоварил в джипа си раненото момче и го докарал в Спешния център на врачанската болница. Там бързо било установено, че Николай е с множество тежки травми и незабавно бил вдигнат с линейка за Плевен. За съжаление състоянието му било толкова тежко, че той починал в Спешното отделение на тамошната болница.
Още вчера новината за кончината на младия врачанин почерни фейсбук. Негови приятели отбелязват, че той е бил един от най-запалените фенове на ЦСКА и редовно подкрепял любимия си отбор. Бил е честно и работливо дете и точно заради това отишъл в празничния ден да помогне на своя приятел. И не се върнал…
01.01.2022, 22:14 часа
12883 1
Коментари

Приятелка

01.01.2022, 22:27 часа
Добро момче, винаги отзивчиво, винаги позитивно настроено, винаги готово да те изслуша, да ти даде съвет, да те избъзика. Уникален. Жалко, че си тръгна толкова рано и то по такъв нелеп начин!! ОБИЧАМЕ ТЕ, НИКИ!!!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha