Виагра помага срещу COVID?

Виагра помага срещу COVID? Виаграта може да помогне в лечението на COVID-19.
Тази сензационна новина беше съобщена от д-р Марк Сийгъл по телевизия FOX в предаването на Такър Карлсън.
Д-р Сийгъл съобщи, че 37-годишната пациентка Моника Алмейда е излязла от кома след 28 дни. Това станало само 72 часа, преди медиците да планират да спрат дихателния й апарат. Моника е излязла от състоянието на кома, след като са й дадени големи количества виагра, разказва вестник "Стандарт".
Още преди месец и половина беше публикувано изследване, което показва, че лекарството за потентност помага и в борбата с болестта Алцхаймер.
„Оказва се, че виаграта помага за работата на белите дробове, активизира ги и намалява броя на вирусите на COVID. Това е благодарение на веществото натриев оксид“, обясни д-р Сийгъл.
Преди това в научното списание Critical Care е публикувано изследване от Чили, което показало аналогични резултати. Според чилийските медици виаграта помага за цялостната работа на белите дробове и дори бори височинната болест.
„Изследвания в Япония, Китай и Скандинавските страни също доказват, че натриевият оксид помага за възстановяването на работата на дробовете и намалява драстично броя на вирусите на COVID-19 в тях“, добави д-р Сийгъл.
10.01.2022, 11:09 часа
647 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha