Жители на Хърлец: Искаме да се вземат адекватни мерки, това не е магистрала

Жители на Хърлец: Искаме да се вземат адекватни мерки, това не е магистрала Жители на козлодуйското село Хърлец излязоха с призив след поредната катастрофа в населеното място, видя BulNews.
Припомняме, че последният пътен инцидент в района стана вчера сутринта, между автомобус и такси.

Извънредно! Автобус и такси катастрофираха в Хърлец /снимки/

Все по-често в селото се реализират ПТП-та, а местните твърдят, че това е така заради високата скорост, с която всички "хвърчат" по пътя, въпреки че има ограничения, които следва да бъдат спазвани от шофьорите.
Жителите на Хърлец са категорични, че вече е време да бъдат взети мерки, за да могат да живеят спокойно и да не се тревожат, че някой всеки момент може да убие децата им.
Публикуваме целия текст на публикацията:

"Ще трябва да съберем подписка от жителите на село Хърлец, за вземане на адекватни мерки за ограничение на скоростта на движението, защото тук буквално си е състезание ежедневно, да не кажа и ежеминутно. Ние живеем точно на главното шосе и има моменти, когато трябва да чакаме 10 минути, за да пресечем шосето, че да стигнем до контейнера за боклук. И когато тръгваме и се прибираме с нашия автомобил за детската градина, винаги се страхуваме да не стане катастрофа, защото ни изпреварват автобуси, камиони, коли и никой не ти дава път и това се случва в населено място! Да не говорим, че сутрин е пълно с родители и деца които се движат по тротоара, за да стигнат до училище, до работа. А ако в същият момент минаваше по тротоара пешеходец? Станахме магистрала! Докога ще търпим това?
Това е населено място, не е магистрала! Искаме да се предприемат адекватни мерки! Децата са бъдещето ни! Нека да ги опазим и всички да сме спокойни!".
14.01.2022, 11:50 часа
3277 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha