Карантината на министър-председателя пада, той заминава за Северна Македония на 18 януари

Карантината на министър-председателя пада, той заминава за Северна Македония на 18 януари Премиерът Кирил Петков заминава на официално посещение в Република Северна Македония на 18 януари 2022 г., съобщиха от пресслужбата на Министерския съвет.
Реализирането на визитата става възможно след падането на карантината на министър-председателя при получен отрицателен PCR тест.
В състава на българската делегация за Скопие са министърът на външните работи Теодора Генчовска, министърът на транспорта и съобщенията Николай Събев и заместник-председателят на Народното събрание
Припомняме, че премиерът Кирил Петков, президентът Румен Радев и част от присъстващите на Консултативния съвет за национална сигурност (КСНС) в понеделник се подложиха на самоизолация, тъй като след края на заседанието стана ясно, че председателят на парламента Никола Минчев се е почувствал зле и след направени изследвания е с положителен PCR тест за COVID-19. В резултат на това РЗИ карантинира 28 участници в заседанието. Сред тях бе и премиерът Кирил Петков.
15.01.2022, 10:24 часа
117 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha