Тотото ще има нов шеф, вижте кой е той

Тотото ще има нов шеф, вижте кой е той Депутатът от "Има такъв народ" Александър Тодоров е изборът на спортния министър Радостин Василев за нов изпълнителен директор на Българския спортен тотализатор, става ясно от внесените документи в Търговския регистър на Агенцията по вписванията.
32-годишният Тодоров е роден в Хасково и бе избран за народен представител в 45-то, 46-то и 47-то Народно събрание от район Плевен. Той е юрист по професия. В момента е член на парламентарната Комисия по въпросите на децата, младежта и спорта, както и Комисията за прякото участие на гражданите и взаимодействието с гражданското общество. Все още не е ясно дали Тодоров ще трябва да се откаже от депутатското си място, за да застане начело на тотото.
В Управителния съвет на БСТ ще влязат още Росен Иванов и Георгий Султанов. Султанов бе предложение на ИТН за министър на Културата през лятото. Заявление за назначаването на новата управа на Тотото е подадено в петък и все още се обработва от системата на Търговския регистър.
 
23.01.2022, 13:01 часа
1426 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha