Помагайте! Полицията в Монтана издирва 11-годишно дете от Вършец /снимки/

Помагайте! Полицията в Монтана издирва 11-годишно дете от Вършец /снимки/ Районното управление в Монтана издирва 11-годишната Любка Серафимова Михайлова от Вършец, съобщиха от МВР.
Според информация от близките, в петък, 21 януари детето отишло на гости с майка си в дома на своя вуйчо в монтанското село Сумер, на около 20 км от курортния град. В събота, между 16.30 часа и 17 часа, момичето излязло от къщата на вуйчо си и не се прибрало. Роднините подали сигнал за изчезването му в полицията.
В районното управление в Монтана незабавно е създадена организация за издирването на изчезналото дете. В предприетите оперативно-издирвателните действия участват екипи от районното управление в Монтана, областната дирекция на МВР в Монтана, от местните подразделения на пожарната и жандармерията, от Школата за подготовка на водачи на служебни кучета в Берковица, експерти от Главна Дирекция „Национална полиция“. В издирването, предприето още в събота, се включили и 40 жители на селото. Извършени са претърсвания на района и издирване с водолазен екип на преминаващата в близост река Ботуня. Оперативно-издирвателните действия продължават.
В деня на изчезването детето е било облечено с жълто яке и шарен клин. Любка е висока около 120 см, страда от детска церебрална парализа, движенията и говорът ѝ са затруднени.
Умоляват се гражданите, които могат да дадат информация по случая да се обадят на тел.112 или в най-близкото поделение на МВР. Анонимността е гарантирана.
25.01.2022, 15:03 часа
5109 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha