След акция в Димитровград: Задържаха петима души с наркотици /снимки/

След акция в Димитровград: Задържаха петима души с наркотици /снимки/ Задържаха петима души за притежание и съхранение на наркотици в Димитровград, съобщиха от полицията.
Операцията за противодействие на престъпленията, свързани с наркотици, е проведена на 27 януари от служители на Районно управление-Димитровград и техни колеги от ОД на МВР-Хасково.
В Димитровград полицаите спрели за проверка автомобил, шофиран от 32-годишен от Сливен. В колата пътувал и негов съграждан на 21 години, двамата познати на органите на реда.
При личен обиск във водача намерили плик, съдържащ аналог на синтетично вещество с тегло 3 грама, а под предната седалка на колата - чанта със същото вещество с тегло 315 грама.
В хода на акцията, служителите проверили и стопански двор в кв. “Вулкан“, където установили 31-годишен димитровградчанин. При претърсване на стопанската постройка са намерени две торби и кофа със 137 плика от въпросната дрога с тегло 269 грама.
Иззети са и две електронни везни. Открити са множество пликове с клипси и сумата от 1820 лева. В процеса на работата са установени и задържани две жени от града, на 35 и на 30 години, съпричастни към извършваната дейност.
Работата по събиране на доказателства и провеждане на процесуално-следствените действия по образуваното досъдебно производство продължава под контрола на прокуратурата в Димитровград.
28.01.2022, 16:00 часа
295 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha