Ексклузивно в BulNews! Първа СНИМКА на починалата жена в Спешното във Враца, вижте коя е тя

Ексклузивно в BulNews! Първа СНИМКА на починалата жена в Спешното във Враца, вижте коя е тя Малко след като жена почина мъчително в Спешното във Враца, агенция BulNews узна коя е тя.
За злощастната случка стана ясно снощи от брутално видео, качено във фейсбук от мъж, станал свидетел на всичко.

Брутално ВИДЕО на умираща жена пред Спешното вбеси врачани

Починалата е 43-годишната Миглена Сиренярска от врачанското село Пудрия. Жената има две големи деца от първия си брак и момченце на 6 години от втория, което след смъртта ѝ остава кръгло сираче. Преди 4 години вторият ѝ съпруг починал от рак и известно време тя отглеждала момченцето сама. Малко след това жената започнала отношения с мъжа, който е бил с нея и до последно онази вечер в болницата. Двамата живеели на семейни начала във Враца, а през почивните дни пътували до Пудрия.
Близки на семейството споделят, че мъжът на Миглена бил много привързан към малкото момченце и обичал да прекарва време с него. Според тях той ще осинови детенцето, за да може то да остане да живее с него.
Миглена е работила във фирма за производство на хляб в областния център. Последните няколко дни обаче жената не била на работа, тъй като не се чувствала добре.
Колегите ѝ разказват, че е била добра и кротка жена, готова да помогне на всеки и била в прекрасни отношения с всички във фирмата.
Погребението на жената е било днес, в родното ѝ село Пудрия.
01.02.2022, 16:31 часа
23732 2
Коментари

Те това е

01.02.2022, 17:38 часа
Поне двама лекари на смяна трябват .Физически невъзможно е един да тича от изолатор сКовид пациенти ,през тези в стаите и в другия край да говори с близките на регистратурата.Да чете документи,да преглежда и всеки да го дърпа ,че е спешен.Желаещи???!

Реалност

01.02.2022, 17:01 часа
Крайно време е да се забрани порочната Корона практика да се назначава лечение по телефона!!?
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha