Неописуема трагедия! Ангел Цветков от Враца загина в жестока катастрофа в Румъния, не може да бъде разпознат /снимки/

Неописуема трагедия! Ангел Цветков от Враца загина в жестока катастрофа в Румъния, не може да бъде разпознат /снимки/ Млад врачанин е загинал тази нощ в жестока катастрофа в Румъния, научи ексклузивно агенция BulNews.
Инцидентът е станал около 2 часа, до бензиностанция на „Петром“ в Калафат.
Веднага след него румънските групи се напълниха със съобщения за огромните задръствания и снимки от касапницата, а по-рано днес пътуващи по трасето се свързаха с редакцията на медията ни и разказаха за трагедията. 
Така стана ясно, че Ангел Цветков, известен сред врачани като Ачо Пожара, се връщал с автовоз с две коли от Германия, когато в последния момент видял спрял пред него на пътя ТИР без аварийни светлини. Мъжът тръгнал да го заобикаля, но в този момент се ударил челно в идващ насреща турски автобус. Сблъсъкът е бил толкова силен, че шофиращият Ангел бил размазан до неузнаваемост, а рейсът се обърнал край пътя.
С него пътувал негов приятел, който като по чудо е невредим. Именно той казал на полицаите кой е загиналият човек. По неофициална информация оцелелият е настанен в болница в Калафат, но без опасност за живота.
На този етап няма информация дали има пострадали хора от турския автобус.
Ангел Симеонов е от популярните майстори по електрониката на автомобилите. Той има гараж на картинг пистата и това е първото му пътуване за докарване на коли от Германия. Не е семеен.
Тежката катастрофа затвори тази нощ трафика по "Дунав мост 2" между Видин и Калафат за 6 часа. По тази причина и от двете страни на съоръжението се бяха образували километрични опашки. В момента движението плавно се нормализира.
03.02.2022, 11:42 часа
29155 1
Коментари

Крум

04.02.2022, 13:12 часа
Ангел Пожара - имаше и ще има един цял град добри приятели. За които правеше всичко, което му се поиска, без да потърси сметка.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha