Бившият мъж на Деси Зидарова арестуван при наркосделка

Бившият мъж на Деси Зидарова арестуван при наркосделка Бившият съпруг на популярната моделка Деси Зидарова – Михаил Младжов, е сред задържаните при вчерашната зрелищна ация на ГДБОП на бул. „България“ в София, научи Lupa.bg.
Вчера следобед тежко въоръжени антимафиоти задържаха четирима мъже, возещи се в два автомобила насред правителственото шосе до кръстовището с бул. „Тодор Каблешков“, а заради акцията и продължилите близо 4 часа следствени действия се образува километрична опашка от автомобили, стигаща чак до Околовръстно шосе.
Акцията на ГДБОП е била насочена срещу Михаил Младжов, който имал среща с македонци на подземния паркинг пред мола, за да им предаде огромно количество амфетамин. Пратката е била контролирана от МВР, а Младжов и македнците са били следени и подслушвани дни наред, преди да се стигне до зрелищните им арести. За да не будят подозрение, антимафиотите са използвали 5 цивилни коли и мотор, с които буквално обградили беемвето на Младжов и автомобила на македонците на светофара пред търговския център.
43-годишния Михаил Младжов в миналото минаваше за близък до Христофорос Аманатидис – Таки, чието име бе споменато само преди дни в прокуратурата от премиера Кирил Петков. Младжов обаче отдавна не е част от структурата на Таки, като според мълвата в ъндъргаунда, е отстранен заради отклонени крупни суми.
Зрелищният наркоарест на Михаил Младжов не е първото му задържане за наркотици. През лятото на 2012 г. бившият съпруг на Деси Зидарова бе арестуван на магистрала „Тракия“ с над 200 грама кокаин. Тогава дрогата бе скрита в детското столче на едно от децата на Младжов и Зидарова. След акцията Младжов беше обвинен за притежание и разпространение на наркотици, но го осъдиха само на 18 месеца затвор. По време на гледането на мярката му за неотклонение пък стана ясно, че и преди е бил задържан за трафик. Прокуратурата предоставила справка за висящите производства срещу него, от която става ясно, че през юни 2012 г. срещу него е образувана друга преписка за наркотици – за трафик на хероин.
До този момент от МВР и прокуратурата не са обявили количеството амфетамин, открито при вчерашния арест на Михаил Младжов. Неофициално се говори за 30 кила амфетамин.
10.02.2022, 16:29 часа
2458 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha