Ти да видиш! 14-годишен хлапак се напи и открадна кола в Монтана, спипаха го

Ти да видиш! 14-годишен хлапак се напи и открадна кола в Монтана, спипаха го 14-годишно момче влезе в криминалните хроники, след като се напи и реши да открадне кола, научи агенция BulNews.
Случката се е разиграла тази нощ в Монтана и беше съобщена от областната дирекция на МВР. 30 минути след полунощ служители на група за охрана на обществения ред при районното полицейско управление спрели за проверка  лек автомобил "Фолксваген Голф" на ул. "Димитър Ерийски" в града. Справка показала, че возилото с монтанска регистрация е собственост на местна жителка. 
Зад волана обаче седяло видимо малко момче. При проверката станало ясно, че то е на 14 години от село Долни Цибър, община Вълчедръм. Ченгетата незабавно се свързали със собственичката на колата, която казала, че е паркирала пред дома си и дори не разбрала, че автомобилът й липсва. 
Униформените направили проба с дрегер на невръстния джигит, която отчела 0.76 промила алкохол. Изглежда хлапакът си пийнал, дошла му смелост и решил да се повози. Той задигнал колата на жената и тръгнал, но за щастие бил засечен от полицията, преди да се стигне до инцидент. 
Непълнолетният бандит е задържан за 24 часа в полицейския арест в Монтана. По случая е образувано досъдебно производство казаха от полицията.
 
29.03.2022, 10:44 часа
2943 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha