Браво на ченгетата от Лом! Разкриха 2 големи кражби при спецакция

Браво на ченгетата от Лом! Разкриха 2 големи кражби при спецакция Ломски полицаи разкриха две големи кражби при акция, научи BulNews.
Вчера, в хода на специализирана полицейска операция за противодействие на незаконната миграция и трафика на хора са извършени проверки на 26 обекта на територията на районното управление в Лом и полицейските участъци в селата Медковец и Якимово. Проверени са още 5 хотела и са проведени 9 срещи с кметове на населени места. На изградените 3 КПП-та са проконтролирани 39 МПС и 54 лица. По време на операцията са установени 16 административни нарушения, за които са съставени 10 акта - 2 акта по Закона за гражданската регистрация, 3 акта и 6 фиша по Закона за движение по пътищата и 5 акта по Закона за българските лични документи. 
Разкрити са 2 криминални престъпления. 43-годишен ломски жител е задържан в ареста на районното управление в Лом за кражба на множество вещи и инструменти от къща в крайдунавския град, чийто собственик заминал в чужбина. Сигналът е подаден на 19 март от жител, наглеждащ имота. Той съобщил за извършена взломна кражба на 2 телевизора, 2 бензинови косачки, машинка за косене на трева, 2 бензинови резачки за дърва, 2 къртачи за бетон, помпа за вода, 2 електрически триона за дърва и винтоверт. Откраднатите вещи са открити в дома на извършителя.
42-годишен ломски жител е задържан за домова кражба, заявена през февруари. Според 64-годишният собственик, от имота му в крайдунавския град била извършена кражба на вещи и инструменти. Задигнати са удължител с дължина 20 метра, електрожен, бензинова лампа, парчета от кабели, пръскачка за лозе и зарядно за зареждане на акумулатор. Част от вещите са открити в дома на извършителя.
Работата по случаите продължава районното управление на Лом.

*Снимката е илюстративна
31.03.2022, 11:45 часа
2083 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha