Полицаи от Берковица проведоха спецоперация, разкриха няколко престъпления

Полицаи от Берковица проведоха спецоперация, разкриха няколко престъпления Полицаи от Берковица проведоха спецоперация и разкриха няколко престъпления, съобщиха от пресцентъра на МВР в Монтана.
Вчера, между 7 и 16 часа, на територията на районното управление в Берковица е проведена специализирана полицейска операция по опазване на обществения ред и противодействие на конвенционалната престъпност. В хода на акцията са извършени проверки на 26 МПС, 47 лица и 7 обекта. Съставени са 7 акта и 3 фиша по Закона за движение по пътищата и са връчени 3 ел. фиша за превишена скорост. 
Образувано е досъдебно производство за незаконно притежание на боеприпаси. При извършени в Замфирово 4 претърсвания на автомобили и имоти на 57-годишен жител на Стара Загора от жабката на лек автомобил "Рено Лагуна" е иззет ловен патрон, калибър 12.  
По време на операцията са разкрити още 3 престъпления.
При проверка на лек автомобил „Опел Корса“, управляван от 57-годишен жител в берковския кв. „Раковица“ е установено, че возилото е със служебно прекратена регистрация поради несключен договор за задължителна застраховка „Гражданска отговорност на автомобилистите“. 
След получена информация е извършено претърсване в дворовете на две жителки на кв. „Раковица“, където е установено незаконно съхранение на общо 4 куб. дървесина.
На нарушителките са съставени актове по Закона за горите и образувани преписки.

*Снимката е илюстративна 
 
31.03.2022, 12:10 часа
1039 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha