Стрелците на "Спартак-Враца" спечелиха купа и 2 медала на турнир в Плевен /снимки/

Стрелците на "Спартак-Враца" спечелиха купа и 2 медала на турнир в Плевен /снимки/ Отборът по стрелба на Спортен клуб „Спартак - Враца" при ОДМВР – Враца взе участие в Републикански турнир по стрелба „Величко Величков“, който се проведе на 6 и 7 април 2022 г. в Плевен.
Турнирът е традиционен и се организира от Спортна асоциация на МВР, Стрелкова асоциация – МВР и ОДМВР-Плевен в чест на олимпийския медалист по спортна стрелба на България - Величко Величков.
В него участие взеха 19 отбора и общо 94 състезатели. 
Отборът на „Спартак – Враца" се прибра с актив от една купа и 2 медала. Катя Василева след най-бърза и точна стрелба спечели първо място в индивидуалната надпревара при жените. Ивайло Флоров се класира на трето място в индивидуалната надпревара при мъжете.
Мъжкия отбор в състав Ивайло Флоров, Николай Милушев и Петко Петков спечели купата за трето място. В комплексното класиране „Спартак – Враца"  зае  пето място от 19 отбора.
Стрелците на “Спартак-Враца“ започват усилена подготовка за участие в зоналното първенство от Републиканският преглед по полицейска стрелба в Монтана и Републиканския турнир „Бинев, Трошанов, Ангелов“ , който предстой през месец май в София. 
08.04.2022, 13:43 часа
779 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha