Извънредно! Известен врачански лекар загина в зловеща катастрофа на АМ „Тракия“, друг бере душа в болница

Извънредно! Известен врачански лекар загина в зловеща катастрофа на АМ „Тракия“, друг бере душа в болница Известен врачански лекар е загинал вчера в зловеща катастрофа на автомагистрала „Тракия“ недалеч от разклона за Чирпан, научи първо агенция BulNews.
Инцидентът е станал около 16.30 часа на 167 км в посока Бургас. За него официално съобщиха днес от Областната дирекция на МВР в Стара Загора.
Лека автомобил БМВ, шофиран от 44-годишната д-р Румяна Панева, по неясни на този етап причини напуснал пътното платно и се е преобърнал в отводнителен канал. Жената е получила различни наранявания и е настанена в болница с опасност за живота.
При тежкия пътен инцидент за съжаление на място загинал 59-годишният д-р Драгомир Драгойчев. Приживе той беше началник на отделението по „Клинична патология“ в МБАЛ „Христо Ботев“ във Враца, а водачката е негова подчинена.
Д-р Румяна Панева е тествана с техническо средство за употреба на алкохол, като е отчетен отрицателен резултат.
В Районно управление - Чирпан е започнато досъдебно производство.
Работата по случая продължава под надзора на Окръжна прокуратура - Стара Загора.

Снимката е илюстративна.
17.04.2022, 13:00 часа
36837 3
Коментари

Info

17.04.2022, 20:38 часа
Poklon pred pametta na choveka. Do kolkoto znaem tazi shte q smenqt nishto che obliza vsichki guzove za da ostane oshte 2 meseca.

Бог да го прости

17.04.2022, 20:32 часа
Бог да прости доктора, Директорката на горското в Мездра още е жива и несменяема от никой, дори господ не може да я смени. Ще си краде до безкрай и завинаги. Да живее ГЕРБ и Кражбите им.

Гаден Врачанец кореняк

17.04.2022, 14:25 часа
Абе дрътия е пипал където не требе и станала белята
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha