Илон Мъск: Ще купя и Coca-Cоla, за да върна обратно кокаина в съставките ѝ

Илон Мъск: Ще купя и Coca-Cоla, за да върна обратно кокаина в съставките ѝ Когато си най-богатият човек на планетата, можеш да си позволиш много неща. Като например да платиш 44 милиарда, за да си купиш социална мрежа.
Е, Илон Мъск вече похарчи тези пари, за да купи Twitter. Сега всички се чудят какво ли ще е бъдещето на социалната мрежа, както и дали сегашните ръководители ще запазят постовете си, или Мъск ще реши да направи чистка.
Докато тези и други въпроси витаят в пространството, той реши да подгрее социалната мрежа с шеги. В профила си в Twitter милиардерът написа, че следващата му стъпка ще бъде да купи Coca-Cola и да върне обратно кокаина в съставките на газираната напитка, пише lifestyle.bg.
Според официалния сайт на компанията за Великобритания, кокаинът никога не е бил добавена съставка в Coca-Cola. Но пък според Business Insider, през 1886 г., когато доктор Джон Пембертън създава напитката, е използвал екстракт от листо от растението кока, от което в последствие се създава и самият наркотик.
Но по онова време той е бил съвсем легален в САЩ. Тази шега се е харесала на много хора, защото туитът на Мъск има над 4 милиона харесвания. Според Marca, са заваляли коментари, като в един от тях потребител казва на Илон Мъск, че в първата бутилка от газираната напитка, продадена през 1894 г., е имат 3.5 грама кокаин, който през 1903 г. е бил заменен с кофеин.
Очевидно, Илон Мъск се е забавлявал доста с ефекта от шегата си, защото е продължил в същия дух, отговаряйки на различни потребители на социалната мрежа в подобен закачлив тон.
30.04.2022, 12:42 часа
683 1
Коментари

...

01.05.2022, 19:09 часа
Заради такива безумци планетата ще се свърши доста по-бързо , отколкото й е писано !
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha